I ain’t happy so I want it bad tonight!

Jaha här sitter man och känner sig inte så pigg på något..
Men va ska man göra?
Vad har man gjort idag? jo jag har sovit.. tagit ett varmt bad.. stängt in mig på mitt rum och lyssnat på musik och funderat över livet. Sånt kan man ju också göra ibland och jag kan säga att jag inte kom fram till så mycket.
Så de sluta med att jag satte mig här och lyssnar på Mando, Hellacopters, Parken och Håkan.

Jag har fått träffa mina härliga vänner när jag har varit hemma så de känns skönt! Men har träffat familjen aka Jossan Åsa och Ida. Har också träffat den härliga bruden Knutsson. Så nu ser jag fram emot att träffa den där tjejen Norrman också :)
Jag skicka sms med min snutte marcus igår också, skönt att du har de bra på praktiken! Är ju ett tag kvar tills man själv börjar på praktik men de ska bli roligt när jag gör de Andreas är ju jätte rolig och prata med så de kan ju bli spännande veckor.

En person som jag saknar är den där Josefine Käller. Det är ju inte så länge sen vi sågs men när man är van att se dig varje dag känns det så tomt att inte ha dig här hos mig. Men ska ju bo hos dig en helg och då blir de livat ;) Ska lyxa till och ringa dig snart också då får jag höra din röst de är ju inte illa ;) de är ju nästan som att höra sin egen röst haha!

Ibland känner man sig ensam fast man har så många! 
 

Kommentarer
Postat av: emil

man kan uttrycka det lättare på engelska. lonely but not alone :)puss affe!

2009-02-19 @ 10:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0