Imorgon blir en bättre dag..

Jag är sååå glad nu :)  Babyshambles & Molotov Jive kommer till Peace and Love!! Jag har också kommit på att jag inte vet hur jag ska hinna se alla band som jag vill se.. Så det blir att prioritera stort nu haha..
Men det är inte så långt kvar nu för om 2 veckor är jag där :) Dom har ju gjort om campingen och festivalområdet iår så vi får se hur det blir också men det ska bli underbart! Får hoppas på lite fint väder också :)

Idag har jag lagat mat  pappa blev super glad när han kom hem efter jobbet  och såg att maten var klar!  Det är alltid kul att göra någon glad :) Jag har  slagit in lite presenter som ska ges bort imorgon :) jag hoppas att det blir fint väder nu när studenterna ska springa ut imorgon men det tror jag nog att det blir :)

Nu blir detr inget Varberg för Jossan fick tyvärr inte ledigt men så blir det ibland.. Får åka dit någon annan gång :) Om nu Sebastian tar emot oss då :P Men det hoppas jag att han gör! Jag längtar tills jag får träffa madde igen när hon kommer hem då ska hon få en stor kram.. Jag behöver dig nu!!

Ida kommer förbi en sväng sen det känns bra :) Och jag hoppas jag får träffa jossan i helgen också :)
Något jag också saknar är Iron Gang haha! Jag hoppas ni har det underbart! Jag tänker på er :)

Kan du älska mig som studenter älskar att drömma??

You should be careful what you're wishing for...

Det är måndag.. Mamma väckte mig i morse för att hon inte ville vara själv.. Sen kom vera in i mitt rum och la sig bredvid mig och myste ett tag tills jag valde att gå upp och vara med mamma lite! Jag tycker om dig mamma!

Jag har haft en riktig mys helg med familjen det har varit skönt :)
Min lillebror hade spelning igår igen med sitt band! Jag måste säga att jag är stolt över dig! Jag hoppas att du är lite stolt över mig också! Jag röstade igår också för första gången det var rätt spännande haha Men nu är det gjort :)
I lördags kom Ida hit och vi kollade på fotbollen som inte gick så bra.. Men sen snacka vi lite minnen och alltid ska man bli så blödig när man gör det.. Men det kanske behövs det med.

Idag ska jag och mamma åka och köpa lite studentpresenter för vi ska ju på två studenter på torsdag! Sen efter det ska vi åka och träffa mormor det ska bli kul a träfa henne lite också!

Jag saknar Jossan och Åsa vill träffa er nu nu nu! Men vi får ta att ses i veckan! Och jag hoppas på att vi kan åka till Varberg och hälsa på Madde och Sebastian.. Bara jossan kan få ledigt så åker vi :)
Madde ringde förut det var roligt att prata med dig :) Det känns så konstigt att du inte är här så man bara kan åka till dig och bara ha det mys! Så det ska bli roligt att få träffa dig om det blir så.. Jag saknar till och med Sebastian och då har de gått långt hahah! Nae jag tycker faktiskt om honom han är skön och han är bra för madde för hon är glad nu :) som hon var förut!

Nu ska jag ta och äta lite sen drar det iväg till Linköping!

Du var full och jag var full i aprilsolen!

Det är lördag och sveriges nationaldag :)
Hur har jag friat de då?
Rensat garderoben
Städat rummet
Lagat mat
varit ute med hunden
ja de är väl de som har hänt just nu..
Men ikväll ska man ju kolla på fotboll och  det ska bli roligt :) Ida kommer nog en sväng och kollar också!

Men nu är dags att äta lite mat för mamma har pratat i telefon jätte länge nu så maten lär ju vara kall :P
Men vi hörs :)

Jag vill bara gå hem med dig!

Jag sitter och lyssnar på artister som ska komma till Peace and Love :)  Ge mig festival nu!!
Men det är ett tag kvar så man får vänta lite till ;)

Jag har fått schema för sommaren nu, det blir rätt mycket jobb.. Men det ska faktiskt bli riktigt roligt att jobba måste jag säga! Så det känns ju bra ;) Iår är det ju ett nytt upplägg också så det ska bli nice :)

Jag har precis varit ute med hunden! Skönt med en morgon promenad men självklart när jag är ute så börjar de regna lite smått. Men det var inte så farligt men de är så typiskt.. Men Vera orkade inte gå så länge för hon opererades igår men nu ligger hon och sover igen!

Vi får se om jag orkar ta mig till stan idag och träffa Johanna det skulle vara väldigt trevligt att träffa dig :)
Det var ju ett tag sen man träffade dig så det vore som sagt trevligt :)

Det känns som man ska tillbaka till skolan snart.. Men det är ju långt kvar jag ska dit den 26 augusti eller vi börjar då.. Sen får man se när man åker dit! Men idag Åker Emil till London och jag kan säga att Alfred är avis men jag hoppas du får det jätte kul :) För jag vet ju hur mycket du har längtat till den resan ;)

Nu kom lillebror hem så jag ska nog gå och snacka lite skit med honom :)

RSS 2.0