Life is ruff and the road is tuff...

Jag tänkte att det kunde vara dags att skriva lite i bloggen igen :P
Det var ju ett tag sen nu :)
Men jag har hunnit vara P&L det var underbart alltså :9 men lite för varmt kanske för vissa konserter orkade man inte riktigt kolla på :) Men det finns en spelning som speglar hela festivalen det var Hoffmaestro :) Det var helt galet mycket folk, dans och alkohol haha :) Helt underbart med andra ord..
Självklart när man är på festival ska man ju rita med spritpenna så jag har fått minst 3 snygga taueringar nu :P En på axeln de är en katt som drickaer öl hahah sen har jag en uggla och en igelkott på armen också väldigt snyggt :)
Det är bra när jag är på jobbet och barnen bara "vad är de där?" Vad ska man säga då? haha...

nu ska jag jobba 7 dagar i rad det känns toppen så det blev inget hultan för mig iår :P Men ni som är där får ha det super kul ;) Speciellt fröken Käller som jag ringde och teroriserade när jag var på P&L haha!
Men det blir nog att jag åker ¨på WoW i augusti :) Då ska jag få bo hos johanna det ska bli sååå roligt :) det var ju ett tag sen vi sågs nu :) 

Madde fyllde 20 i fredags så det var bara att ta sig dit efter jobbet så jag var där vid typ halv 11 men det var kul att vara där ett tag :) Nästa helg blir det att fira andra madde :P För hon fyller 20 på torsdag :) Många som fyller 20 nu! Men jag har ju ett litet tag kvar haha!

Men nu är det dags att göra sig redo för att dra till jobbet!!

RSS 2.0