Alla med converse sjöng Du dudu du du du Dudu du!

Nu var de fredag och här sitter jag. Min andra halva Josefine aka Emil har åkt till Gbg och ska kolla på Mando ikväll.
Är jag avis?? Jaaaaaaaaaa!!! Jag vill också men istället är jag fast här i Vara men man får göra de bästa av tiden.

Idag har det varit underbart väder, så man blir bara glad av att titta ut! Jag och Emil satt lite i solan och hade de mys innan hon och Malin tog bussen till Gbg.  Så nu är vi inte så många kvar i Vara men de kommer ju tillbaka sen eller dom kommer till på måndag!

Just nu sitter jag och gör en jätte bra skiva till min fru! Så jag hoppas hon gillar den när hon får den på torsdag! Jag skulle bli glad om jag får en sådan bra skiva måste jag säga. Ringde även till min fru förut blir alltid mycket skratt när jag pratar med dig. Det kan behövas när man är här! Men nu är biljetterna bokade och jag kommer hem på onsdag nästa vecka!! Jaaaa! Dåå kommer man hem till Norrköping det känns bra alltså!

Imorgon blir de en såndär härlig dag när man ska tvätta, städa rummet, städa toaletten och liknande. Älskar sådana dagar. Men de behövs också! Jag ska även mysa med lite godis bra musik och en härlig bok.

Denna helg blir en myshelg må jag säga!!!

Nu är tiden här..

Idag är det torsdag! Denna torsdag jag har längtat till hela veckan :)
Jag har inte varit på hugget idag, jag har varit trött och haft magkramper. Så de har varit sådär.
Men nu är det rätt bra, så man ska inte klaga!

Idag har de varit en rätt lugn dag så det har varit bra.
Nu är jag helt plötsligt jätte glad!! Fick lite mysiga sms från Fia och sånt piggar alltid upp!
Jag är också glad för de är Bob Marley konsert i Skärblacka snart och jag ska vara däär!!! :) Som man har varit där sen man föddes typ :P Så jag har suttit och lyssnat på kalle baah och känt sommaren komma i mig! :P
Det är fint väder idag också så de kan ju inte bli bättre just nu!

Längtar även sjukt mycket till peace and love kollat lite youtubefilmer från festivalen förra året så de ska bli så nice och komma dit :) NU LÄNGTAR JAG!!!!!

GE MIG SOMMAR NU SNÄÄÄÄLLA!!!

You Got Nothing On Me!!

Onsdag är det idag och jag längtar fortfarande till helg men den kommer ju med myrsteg..

Vad har man hittat på idag? Jo de kan jag berätta vi har haft studerandekårsdag idag. Så på förmiddagen spelade vi lite kubb för att umgås med andra klasser en radiolinjen. Jag måste då säga att jag suger på kubb. Vi spelade kubb i en timme och jag slog inte ner någon kubbpinne eller va man nu säger. Jag var sjukt dålig måste jag säga men det var helt okej ändå. Efter en timme var det inte så roligt mer så jag och Josefine gick och satte oss vid datorn lite. Men sen tog vi en härlig promenad. Så jag har ju rört på mig idag, försöker ju gå en promenad om dagen minst. De går väldigt bra faktiskt.
Sedan hade vi möte med alla elever på skolan i ett studerandekårsmöte. Jag och Josefine fick damp på en som satt bakom oss och bara klagade på allt. Men har man inte något bättre för sig så är de ju lika bra att klaga.
Sedan var dagen slut så jag gick till mitt rum och läste lite i den boken jag håller på med. Läste i kanske 1 timme sedan sov jag lite och nu sitter jag här. Jag känner att jag har jätte ont i en muskel på sidan av ryggen så de gör jätte ont när jag rör mig. Har ingen koll på vad jag har gjort men det blir nog bättre imorgon.
Imorgon ska Henrik berätta lite hur han gjorde när han jobbade med ett gräv. Det ska bli väldigt intressant.

Jag kom på att de nästan bara är en vecka kvar tills jag åker hem till Norrköping!!! :)
Jag blir glad i hjärtat när jag tänker på det. Det ska bli sååå skönt att träffa alla där hemma!! Men de är en hel vecka kvar så jag kommer att få längta lite mer!!
Något mer jag längtar efter är Idas brev men de kommer nog imorgon :) Jag älskar att få brev så de ska bli spännande att se vad hon har skrivit!!

Det var nog allt för nu!!

You're so beautiful!

Tisdag är de idag och jag som hoppades och ville att de skulle vara torsdag men så var inte fallet...
Så de är långt kvar tills de är helg..

Men idag har vi varit på folkrörelsearkivet i lidköping. Kan ju inte säga att det var överdrivet roligt direkt.
Men de började bra Jag Josefine Marcus Elin och Rebecka tog Marcus bil dit vi pumpade Mando i bilen och jag och Josefine sjöng med! Vid denna tidpunkt var vi pigga och glada. Sedan när vi väl kom fram dog stämningen lite för jag tyckte att de blev lite rörigt när hon som höll i hela grejen pratade för långtråkigt och segt om många olika saker så man hängde inte med. Men vi skulle då åka tillbaka till Vara och den stora diskussionen belv om vi skulle till donken eller inte och vår bil valde att åka direkt till skolan.. På hemvägen var jag helt död och trodde jag skulle somna.. Sedan blev klockan 1 och det var dags att åka till kommunarkivet i Vara de var typ samma känsla som på folkrörelsearkivet, så idag har det varit en seg dag!!

Regnet ligger i luften här i Vara, det är ruggigt och kallt ute vilket känns sådär.. Imorgon ska vi ha någon typ av lekdag på förmiddagen jag och Josefine har skrivit upp oss på kubb de kan man ju stå ut med. Men jag hoppas nästan på regn så man kan få vara inne och se på film!  

Denna kväll kommer att avslutas med Andra Avenyn, helt sjukt att man är fast i den serien alltså! Den är så typisk en dokusåpa så de gör ju inget om man missar ett avsnitt, men fast är jag och de blir att kolla de sen..

Let me think about it!!

Mååndag!! Jaha idag har ja jobbat lite med politikgrävet som vi gör i skolan de har gått helt okej faktiskt måste jag säga..
De finns ju så mycke uppgifter om folk som alla kan få reda på. Men jag kan ju inte säga att de är de roligaste jag har gjort i mitt liv. Men allt i livet kan ju inte vara roligt heller..
Vad har man mer hittat på idag? Jooo vi har varit på nordpolen och fikat :) För min kära klasskamrat Andreas fyller 29 år idag!! Grattis!!! De är alltid mysigt att gå till nordpolen och fika!!
Har de hänt något mer spännande idag? Hmmm nae jag tror inte de, det kanske kommer för dagen är ju inte riktigt slut!!

Just nu sitter jag och roar mig med att lyssna på låtar från Mandos nya skiva den är riktigt bra!!
Imorgon ska vi till folkbildningsarkivet i lidköping och jag Marcus och Josefine ska ta Marcus raggarbil dit och då ska vi pumpa Mandos skiva!! Ja och Josefine kommer sjunga eller ska man säga skrika halsen av oss till Give me fire!!
Så de kan ju bli en spännande dag imorgon...

Jag måste också säga att Jojjo jag om någon förstår hur du känner och du kommer komma fram till de beslutet som passar dig bäst så de löser sig vet du!! Jag saknar dig och längtar tills vi ses!!
Måste också säga att jag älskar min mormor och jag hoppas på de bästa men jag har lite ångest i mig känner jag
Men de är nog mest de att jag är så långt ifrån dig.. Men jag finns här och jag tänker på dig varje dag du finns med mig hela tiden vill att du ska veta de!!

De va nog allt för nu!!

He got me daydreaming!

Då var de söndag! Vad har man haft för sig idag? hmm.. jag har mest tagit de lugnt läst lite i andra boken i eragon serien, pratat med pappa i telefon, lyssnat lite på east där ja hörde impact där dom spelar repriser och märkte då att dom tagit ett klipp där jag själv var med :P spännande må jag säga! Hahah..

Igår var de lite tandemcykling som stod på schemat! Vi gav oss ut i solen vi skulle ha haft 2 tandemcyklar och en vanlig cykel men den vanliga cykeln var de punka på så jag fick sitta på pakethållaren på den ena tandemcykel men de gick bra vi hittade tillslut en liten åker typ som vi satte oss på och myste! På hemvägen tog jag och josefine den ena cykeln och tampade hem. När vi väl hade fått styr på de kom en bil och började tuta och peka på oss. De var en bli full med boys :P Vi blev då lite rädda fick skrattanfall och höllpå att åka i diket men vi klarade oss som tur var. Så vi cyklade vidare till macken där vi hade lämnat cykeln som hade punka så vi gick då med de båda cyklarna tillbaka till skolan. Då kommer bilen med boysen tillbaka stannar till och frågar om dom får köpa tandemcykeln NEEJJ sa vi och gick vidare. Ibland händer de lite i Vara!!
På kvällen grillade vi lite och såg sedan på robinson och Tjenare kungen! Efter de var de dags att säga godnatt och sova!

Måste säga att jag saknar Fia, men vi ska ju ses när jag kommer hem och det ska bli trevligt!
Måste också säga att jag saknar Snutte så jag ska ta o ringa om sen så jag får höra lite skvaller från hemmaplan!
Min fru Ida Maria Karlsson vill jag ge en stor kram längtar tills vi ses!! 

De var nog allt för idag!! 

                                            
                                                                       


Har du en plats där jag kan vila?

jaha då var de fredag!! Vad ska man säga om livet  idag då?
Joo de är ju fint väder de är ju bra! Jag och Josefine har legat på en filt i solen och lyssnat på musik och läst lite böcker!!
Innan de var vi på besök i Kvänum där vi skulle låna en bok på biblioteket men när vi väl kom dit fanns inte den boken. Jag fick typ ett skrattanfall för Josefine skulle fråga om hjälp men personalen typ ignorerade henne! Så vi tog bilen hem och pumpade Mandos nya skiva högt i bilen!!

Jag längtar hem en smula, jag längtar till mamma, pappa, snutte, svante, frasse, vera, ida, johanna, jossan, åsa, madde, jaana, fia, east fm! Jag tror jag längtar för att de inte finns något att göra här i Vara! Här är de ju helt dött...
Vad kan man göra här? Jo man kan gå ut o gå, sitta vid datorn/tv:n, köpa glass, kronan kan man ju gå till ibland också annars händer ju ingenting!!
Men jag tror jag kommer hem till Valborg det ser ut som de :D

Imorgon blir de att grilla och dricka lite öl/cider så de ska bli nice!!
Något får man hitta på för att fördriva tiden ;)

Over and out!!

You so 2000 and late!

jaha vad ska man säga...
Har lite smått tråkigt men va gör man.. 3 promenader om dagen gör livet lite lättare :P
Jag och Emil är lite små depp för framtiden men vi kommer lösa de tillsammans ;) Vi får ha ett till roligt program där vi träffar folk haha! Problemet är nog mest att vi inte kommer vara här i Vara så mycke till hösten så vi får stå ut! Men vi får se vad som händer framöver!! Vi har ju varandra! De tråkiga är nog att vi inte kan bli kära i varandra haha! Vi skulle vara de perfekta paret :)

Jag börjar bli lite frisk igen efter feber, halsont, rinnande ögon och liknande. Så livet kanske börjar leka snart!
Jag saknar east väldigt mycket just nu måste jag säga! Men de löser sig där med :P

Boom Boom Pow!

Jaha då var de slut med eastfm för denna gång då..
Det känns jätte tråkigt måste jag säga men jag kommer snart tillbaka och hälsar på :)
Jag fick damp på mig själv igår för när ja va med Julle och Hugo lyssna vi på Boom Boom Pow med Black Eyed Peas och jag fick inte ur den ur huvudet!! Idag sjunger ja inte på den lika mycke som igår men den finns kvar!
Jag kommer sakna er på east så mycke men vi hörs av! En stor kram till er alla Andreas, Josefine, Hugo, Julle & Johan!

Men idag har ja sjukt ont i halsen! Jag tror jag börjar bli sjuk eller nått men vi får se..
På måndag åker jag tillbaka till Vara,, De känns väl sådär men Jag får träffa Emil och Marcus de är alltid något!

Ha de fint!!


Jag vill inte börja gilla dig, de kommer bli fel! Jag vågar inte men jag tänker på dig!!

RSS 2.0