Utan dina andetag

Idag vill jag tacka Fröken Käller för att du alltid lyssnar på mig! det var behövligt igår, även fast telefonräkningen kanske blir lite saftig som mamma sa. Men du är värd det! Så tack för att du finns!

Idag känner jag mig lite deppig av ingen direkt andledning.. Eller jag tror bara att lite ligger och gror inom mig men det ska komma ut nu! Jag ska prata av mig idag och hoppas att allt löser sig till det bästa.. Mer kan man ju inte gör! Jag vill inte bli som jag var förr!
Så nu vill jag också säga mamma du är bäst, jag älskar dig!

Man får vara tacksam för det man har. Så jag vill tacka mina underbara vänner som finns där för mig! Ni gör mig lycklig så tack! Ida jag finns här om du vill prata glöm inte det! Jag finns här för alla mina vänner såklart.

Men nu ska jag fixa lite!

Dagens låtar
Utan dina andetag - Kent
Im not leaving now - Hoffmaestro
Flightless bird, American mouth - Iron & Wine


Jag tror stenhårt på din plan!

Jaha dags att blogga lite känner jag det var ett bra tag sen!
Nu har jag varit sjuk i ett bra tag men börjar faktiskt bli frisk! Jag har inte ont i skelettet längre, ingen hosta men lite förkyld är jag allt. Men börjar må bättre det känns toppen :)

Jag pratade med Fröken Käller i telefon i fredags. Jag fick en sådan lyckokänsla i magen! Det ska bli så roligt att du ska komma hit och hälsa på mig i storstaden Norrköping 14-15 november! Vi får se vad vi ska hitta på för spännande! Jag tycker bara att det ska bli roligt att se dig! Du är såå saknad!!
När vi kommer tillbaka till Vara blir det party! Plus att jag ska lyxa till och fylla 20! :)

Fröken Pentner kommer också hem snart från thailand. Tidigare en väntat men jag är glad för att du snart kommer hem! Norrköping blir allt en lite roligare stad när du är hemma! Då blir det att göra massor av bus igen. Något som jag har saknat!

Blir att ringa till Andreas och säga att jag har fixat lite saker och hoppas att han blir nöjd med det! :)
Men det tror jag nog att han blir!
På fredag blir det Hoffmaestro och jag längtar! Det kan inte bli bättre just nu!

Det ar nog allt för nu! Hoppas alla har haft en bra helg!

Tre låtar som pumpar högt på min spotifylista idag är:
Töntarna (Familjen Remix) - Kent 
Notion - Kings Of Leon
My People - The Presets

RSS 2.0