Måndagsbarn!

Nu sitter jag i Idas lägenhet och myser :) Vi har ätit lite mat och pratat skit om allt vi har missat den senaste månaden. Det känns skönt att vara på hemmaplan och känna att man har koll på allt igen. Bara de att det känns som att det är en meter snö som aldrig kommer försvinna. Så stora problem har jag i nuläget.

Igår pratade jag med fröken Käller alltid lika trevligt! Det känns som vanligt konstigt att du inte ligger och sover i rummet intill. Men det blir minst ett besök i din lya. Eftersom det inte är speciellt dyrt att ta sig dit.
Igår hade jag även myskväll med lillebror och katterna. När jag satte mig vid tvn efter att ha pratat med Josefine såg jag att han hade gjort dipp och hackat grönsaker att dippa. Blev mycket glad att han hade gjort det mys för oss :)

Nu bli det att mysa lite mer med min fru som sitter bredvid mig :)

Vad är det du egentligen vill säga?

Nu är man hemma i storstaden igen det känns skönt efter en jobbig vecka!
Jag ska ringa fröken Käller sen också och kolla om hon har det bra i sin nya bostad men det tror jag att hon har. Så det blir att hälsa på henne en helg det ska bli toppen!

Idag åkte mamma och pappa till fjällen kul för dom! Jag vill också åka de va ca tre år sen jag åkte. Men jag vaknade av att mamma sjöng så fint till någon låt som spelades så det var bara att gå upp. Pappa gick mest omkring och skrattade lite han vågade inte riktigt säga att mamma sjöng mindre bra.
Efter ett tag kom min bror upp lagom bakis men han hade tydligen haft en toppen kväll igår så de va ju kul för honom. Själv somnade jag i soffan och pappa fick väcka mig och säga att det var dags att gå ner till sängen.

Nu har min bror åkt iväg på 18år fest så jag är ensam med katterna men de är inte så dumt.
Snart kommer fröken Pentner hit har inte sett henne på över en månad så det ska bli mys. Kinamat står på listan och det säger man inte nej till. Vi ska även förbi festen min bror är på för att lämna presenten som min bror glömde hemma. Ibland ska han vara glad att han har en syster som tar hand om honom för det kan behövas.
Nu blir det att ta ett bad och göra sig lite snygg för kvällen!

You leaving me stranded all in love on my own.
Do you think of me?
Where am I now
Baby where do I sleep?Du är drömmarna jag drömmer ibland!

Jag är trött i huvudet, det har varit en stressig dag! Började våra aktualitetsprogram som ska vara tisdag-torsdag.
Min intervju blev försenad och den var klar en timme innan det skulle sändas så det blev att snabbklippa ihop ett inlag men jag gjorde det och det dög. Så nu blir det att varva ner med Fleet Foxes och Melissa Horn. Imorgon ska jag och Adrian sitta som programledare det kan bli mycket spännande slippa nyheter för en dag är alltid något.

Jag stukade handleden i helgen så jag har fått ha den inlindad i några dagar. När jag vaknade idag märkte jag att jag hade tagit bort de i sömnen så nu orkar jag inte ha det mer. Men det gör inte så ont längre så det är ju bra.
Annars händer inte så mycket här. Ska bli rätt skönt att åka hem på torsdag och sova lite i min egen säng och mysa lite med katterna. Mamma och Pappa åker till fjällen på lördag så dom träffar jag bara lite snabbt. Sen blir jag och Snutte själva en vecka de blir också mys.

Nu ska jag se hur det går för fröken Käller som sitter och klipper lite inslag. Hon är väldigt duktig hon.
Får se vad som står på vår matlista idag också kan känna att de behövs lite mat snart innan jag somnar vid datorn.

RSS 2.0