Har du mött något mer kittlande än mig?

Igår var det bad taste fest här i Vara! mycket trevligt man skulle klä sig så fult/udda som möjligt. Nu var nog inte jag den som var värst utklädd eller vad man ska kalla det.. Men det var sjukt kul :) Det blev både dans och allsång. Jag är lite stolt över mig och Josefine som nu för tiden lyckas vara kvar till sist hahah :) Kunde man inte tro för ett halv år sen ;)
Man kan säga att vi har blivit partypinglor med vårat en liters vin för 54 kr! Hahaha!

Idag är det dags att åka iväg till någon stuga där vi ska dricka mer alkohol för att de blir som sista grejen med 2:orna! Det känns så konstigt att de inte är så lång tid kvar. Men det ska bli roligt ikväll me :) Det ska ju bli dans och allsång igen ;) Och det tackar man ju inte nej till :D

Idag fyller en speciell person år! Det är ju Josefin Pentner som fyller 20!! :) Ett stooort grattis till dig min vän! Nu blir det 20 års fest på lördag så man kan säga att det blir party hela veckan :)

Jag längtar lite smått till att pappa ska komma hit på fredag och hämta mig :) Saknar alla där hemma lite nu också! Puss på er!

Kanske är dags att packa klart till trippen!

Jag kastar tärning med Djävulen!

Det är söndag.. Vad mer kan man säga?? Jag har haft en myshelg,,
Det har faktiskt varit skönt att ha en sådan helg, den har nog varit välbehövd!!

Igår gjorde jag och Josefine tacos men utan någon sorts färs. Men det blev super gott :) Vi hade istället de vanliga som tomat, gurka, majs, lök, fetaost, lite nötter, avokado och sen lite tacosås och gräddfil samt lite chips och bröd! Det var underbart gott.. Tror inte jag har ätit så mycket på väldigt länge ;)
Men till den festmåltid kollade vi också på Robinson! Så det var mys..

Idag har vi kollat på Fantom of the opera den är ju så härlig! Jag och Josefine har kommit på att vi kanske ska göra den på julavslutning hahah! Så det är bara att börja öva nu om vi ska bli riktigt bra ;)
Vi var ute och gick förut också. Då kom jag på att vi har ju sommarlov från o med fredag.. Helt sjukt alltså.. Men jag kom också på att jag inte kommer träffa Josefine på väldigt länge.. Vilket känns väldigt konstigt.. Eftersom att nu har vi ju varandra hela tiden så man har någon att skratta och gråta med dynget runt.. Inte för att jag inte har det hemma men det känns bara konstigt att vara ifrån henne.. Men vi får se om jag tar mig till Hultsfred för då får jag ju träffa henne :) Annars kanske jag inte träffar henne på hela sommaren..

Dags att träffa Anki nästa måndag också det känns skönt att man har ett bra sommarjobb så man får in lite pengar till kassan.. Skulle kännas lite tråkigt om man skulle gå hemma hela sommaren och inte ha något att göra!!

Ja just de jag försöker få med mig min syssling Johanna till P&L det vore så kul om vi kan fixa så det blir så :) Det var ju ett tag sen vi sågs men nu hoppas jag att vi löser det på något sätt.. Något som inte är lika kul är att fröken Pentner kanske inte kan följa med för det är inte säkert att hon kan fixa så de går ihop sig med jobbet!! Men man får hoppas på det bästa helt enkelt!

Just nu sitter jag och lyssnar på Kings of leon, Kristian Anttila och Backyard Babies i en salig blanding..
Vi får se vad jag hittar på framåt kvällen!!


Sex eller City??

Det är ju fredag idag men det känns som det är lördag..
Kan ju vara för att man var ledig igår..
Jag, Josefine och Elin är ensamna i Vara, det är lite långtråkigt men ändå rätt skönt!!
Idag har vi kollat på Harry Potter och den flammande bägaren, det är ju alltid mysigt med lite film!!

Ska nog ta och ringa madde snart också.. Hon är ju i Varberg  med sin boy och om jag och josefine hade haft pengar så hade vi åkt dit igår men nu har vi ju inte de.. Men det var fest där igår och jag fick sms från någon kille som var där.. Så madde kanske försöker få ihop mig med någon vem vet??
Lite små roligt var det :)

Snart fyller fröken Pentner 20 också :) Jag vet nog vad jag ska köpa till henne så jag hoppas hon blir glad!! Men det blir 20 års fest när jag kommer hem så det ska bli kul att få träffa dig måste jag säga :)

Ikväll blir det att kolla på Så ska de låta eller Talang har inte bestämt oss riktigt.. Men vi vet att vi ska kolla på Berg flyttar in!!
Längtar lite tills imorgon då vi ska laga tacos och kolla robinson!  Uunderbaart!!!

Just de höll på att glömma men det ser rätt ljust ut att de kommer en etta till nästa år! 
Så det ska bli härligt med lite nytt folk på skolan men självklart kommer man sakna 2:orna eftersom man har varit med dom nästan dygnet runt ett år!!

Ni vet den där serien Sex eller City den är min dotter helt fast i! Jag fattar inte varför? :P

Ikväll så är du singel säg som det är otrohet varar längst!

Jaha oj vad det var länge sen jag skrev en liten blogg..
Josefine sa att hon går in och kollar typ varje dag men de händer ändå inget! Men nu gör de det ;)
Helgen blev ju lika spännande som den brukar vara när man är i Vara.. Vi va på kronan i lördags hände ju inte jätte mycket spännande förutom att det var en rätt sööt kille som jag dansade med lite :P Sen märkte jag att mina vänner var borta och josefine hade min saker.. Så jag gick och letade sen hittade jag dom och jag hittade tyvärr inte killen igen :P

Josefine är lite små sjuk och jag känner att de börjar smitta av sig för jag har ont i öronen och de kliar i halsen. Men jag hoppas att det inte blir värre.. Josefine och jag ska vara helt ensamna i Vara från tors - sön det kan bli spännande vi får se vad vi hittar på blir nog mycket film och många promenader :P

Vi var på Axvalla folkhägskola idag och lyssnade på politiker om hur de olika partierna står i euvalet och vissa hade ju mer vettiga saker att säga.. Så rösta ska jag göra de är ju en sak som är säker..
Det är några äckliga tjejer som smyger runt här utanför skolan och snor fimpar som ligger runt skolan.. Så idag när dom skulle ta några fimpar knackade josefine på runtan så dom blev rädda och gick där ifrån.
Men det är sjukt äckligt alltså, att man vill gå och sno fimpar som någon annan har rökt.
Nästa gång vi ser dom ska vi fråga vad dom håller på med!!

Jag saknar lite folk där hemma också det kan jag ju passa på att säga nu... Jag saknar mamma, pappa, snutte, mormor, Madde, Ida, Jossan, Jojjo, Fia nu känns de som jag har glömt någon men det är inte meningen i så fall :P

Nu får vi se vart kvällen tar mig!!

Hårfärg & Muffins

Dags att skriva lite här igen tänkte jag!
Just nu sitter jag hos johanna och har precis färgat hennes hår :) Rööötttt!! Hoppas det blir snyggt! Men de är ju jag som har färgt så det är klart det blir snyggt! Jag var även med henne när hon klippte sig idag och hon klippt sig mer en 10cm på längden. Hon har nu satt ribban för imorgon ska jag klippa mig och nu är det dags att ta och klippa på längden alltså!!
Vi har även ätit jätte goda muffins som jojjo har bakat med hallon och vitchoklad i! Mumma!

Nyss ringde min kärlek, blivande fru och sambo alltså den där josefine käller :) Alltid lika roligt att prata med dig! Självklart när inte jag är i Vara så händer de grejer. Sen blir det säkert dött när jag kommer tillbaka på söndag men josefine har sagt att hon ska möta mig på stationen med lite rosor och hur underbart är inte de??
Men nästa helg drar vi till Skara spännande måste jag säga!

Igår var jag hos mormor det var roligt jag fick många skratt och jag kände att det behövdes! Puss på dig!

Nu är det dags att åka hem och ta en runda med Vera och Frasse hänger nog med på ett hörn :)

It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside..

jaha det är måndag och idag känner jag mig inte alls på topp.. Vaknade av att jag hade en stor klump i magen och kunde inte förstå vad de var.. Helt plötsligt började jag stor gråta och jag kunde inte sluta.
Men jag kände att jag behövde få ur mig de. Så nu känns de bättre. Men det är nog de att jag har så mycke jag går och bär på som måste ut och nu har jag fått ur mig en del så det är bra.

Idag ska jag nog ringa till mormor lite senare och jag hoppas jag kan hälsa på henne imorgon eller så..
Finns här för dig hela vägen.

Jag vill önska Marcus ett stort grattis på födelsedagen!! :) Hoppas du får en underbar dag!

Nu ska jag ducha lite sen får vi se vart dagen tar mig!

And now it's really time to play!!

Jaha så har valborg 2009 varit.
Jag tillbringade min dag såhär:
Åkte och hälsade på mormor, det var så härligt att träffa henne! Vi klarar dehär tillsammans!
Kom hem va lite med snutte.Sen kom Ida.Efter de blev det att ta sig till stan, grilla på himpafälltet!
Sjukt kallt så vi gick och satte oss i Josefins trappuppgång tills hon och åsa kom hem!
Vi drack alkohol och rökte vattenpipa! Toppen! Ida bangade sen och åkte hem tråkiga tjejen.
Men vi andra levde livet in på små timmarna. När Madde och jag skulle hem till henne blev vi väl bjudna på kanske 4 efterfester men vi va rätt trötta så vi köpte kebab åkte hem till henne och sov.
Men nu är jag åter hemma och jag ska gå och mysa med min mamma tänkte jag.

Förövrigt ser de ut som att jag ska på Hultan!! Jag är såå glad! Men de är inte bestämt riktigt så vi får se vad som händer. Men jag hoppas på det. Emil & Alfred på hultan kan bli galet spännande! 


RSS 2.0